Weekendophold: romantisk

Romantisk weekendophold. Forkæl jer selv. Slap af og nyd livet og hinanden.

Hvedholm Slot, Fåborg på Fyn

Oversigt over alle slotshoteller som kan bookes online: SLOTSOPHOLD BOOKING

Hvedholm Slot ligger i udkanten af Fåborg med en betagende udsigt over byen og det sydfynske øhav. Fra tårnet er der en storslået udsigt over Fåborg fjord til Ærø og Als. Den pompøse hovedbygning fik sit nuværende udseende 1880.
I dag rummer Hvedholm Slot lækre himmelsengsværelser, riddersal, restaurant, unikke konferencefaciliteter samt butik og vinkælder. Selve slottet indeholder 46 himmelsengsværelser og suiter, hver med individuel charme. I parken ligger 15 lækre værelser og Æblehuset udgør en suite, der er eftertragtet til honeymoons.

Slottet danner den perfekte ramme om fest og arrangementer. Hvedholm anvendes til barnedåb, bryllup, fødselsdag, kurser, bestyrelsesmøder, seminarer, receptioner, workshops og romantisk weekendophold.

Hvedholm Slot kan bookes online: ONLINE BOOKING

hvedholm-slot-fyn

Spa hotel Comwell Kellers Park ved Vejle

Lige ved Vejle Fjord – i smukke og idylliske omgivelser. Et sted ud over det sædvanlige.

Stilrent minimalistisk design, beliggende i et dejligt naturområde tæt på skov, stier og egen 18-hullers golfbane. Spaoplevelse i høj klasse med fri adgang til 12 Spafaciliteter inkl. udendørs hottub samt mulighed for afslappende Spabehandlinger. Desuden gourmetrestaurant, bar, fitness, gratis wifi og parkering. Også perfekt til romantisk weekendophold.

Samtlige 109 værelser har luksuriøse Hästens-senge og LCD-tv. Der er aircondition, tv med satellitkanaler. Nogle af værelserne har balkon eller terrasse med udsigt over fjorden. Samtlige værelser har fjernbetjente skodder.

Spafaciliteter: Saunaer, pools og udendørs boblebad. Der tilbydes desuden forskellige behandlinger, fodbad og tropiske brusere.
Book online

wellness-comwell-kellers-park-hotel-vejle-børkop